vinter 2000x500

Vi har öppet även på vintern!

Stegeborgs Hamnkrog
Hamnkrogen håller öppet fredag kväll – söndag eftermiddag året runt. Ät på plats eller ta med vår goda mat på avhämtning.
På vår facebook-sida lägger vi löpande ut förmånliga erbjudanden, take away-menyer, helgens drink m.m.
Se meny och boka bord här

Hyr en mysig stuga i Hamnen
Unna dig en mini-semester och bo med havet och underbar natur som närmaste granne! Stugorna är topputrustade och har badrum med golvvärme, kök med diskmaskin, ugn, kaffebryggare, kylskåp med litet frysfack. Öppna för uthyrning året runt. 
Nu i vinter: Fre-Sön 2550 kr, Tor-Sön 2850 kr eller hel vecka 3650 kr. Läs mer här:

Bastu & kallbad för den modige
Prova årets stora trend – kallbad! På bryggan framför bastun är stegen kvar, så det går utmärkt att bada kallbad. Bastun har bara sommarvatten så vattnet är avstängt men det går fortfarande utmärkt att basta.  Under januari – mars kan ni hyra vår bastu till ett ”vinterpris” på 400 kr.
Boka bastun på mail: cassandra@stegeborg.se

Stegeborgs slottsruin
Stegeborg var under medeltiden ett av Sveriges viktigaste fästen och kungligt slott fram till 1600-talet. Dåtidens mäktigaste släkter möttes i blodiga strider eller hårda förhandlingar vid borgen.
Tornets andra våning går att nå och erbjuder magisk utsikt över Slätbaken. Lös enkelt entré i vår automat, vandra runt på egen hand och njut av den historiska och vackra miljön! Slottsruinen är öppen för besök alla dagar i veckan året runt. Entré barn 20 kr, vuxen 40 kr.

Ställplatser
Vi har 35 stycken förbokningsbara ställplatser som också fungerar med drop-in. Vi har öppet året runt och erbjuder plats för husbilar, husvagnar och tält. Vår ställplats har uppmärkta platser med fantastisk utsikt över hamnen, alla med eget eluttag. Mer information här.

Påskweekend på Stegeborgs Trädgårdshotell
Unna er dig och någon kär en hotellövernattning i påsk. Ni övernattar i ett av våra mysiga och ombonade rum. Dagen efter avnjuter ni en god frukost med utsikt över hotellets vackra äppelträdgård. 
Vi är ett litet och personligt hotell med endast 9 rum. Långt från stress och vardag erbjuder Trädgårdshotellet avskildhet i en lugn och avkopplande miljö. 

@Stegeborg på Instagram

EnglishGermanSwedish
X