Downloads10

Välkommen att fira påsk i Stegeborg!

Hamnkrogen har öppet hela påskhelgen och här erbjuds en utsökt påskmeny samt äggjakt för alla barn. Trädgårdshotellet erbjuder ombonade hotellrum och ställplatsen är öppen för dig som kommer med husbil/husvagn.
För den som vill lyxa till vistelsen finns vår bastu att hyra till påskpriset 400kr. Passa även på att besöka Stegeborgs Slottsruin eller vandra på någon av de vandringsleder som går runt vår gård. 

Hamnkrogens öppettider:
Skärtorsdagen    16 – 20
Långfredagen     12 – 20
Påskafton            12 – 20
Påskdagen          12 – 20
Annandag påsk   12 – 16

Alla barn får varsitt påskägg!

2-rätter 330 kr  (förrätt/dessert & varmrätt)
3-rätter 435 kr  (förrätt, varmrätt & dessert)
Se vår påskmeny här.

Ps. Boka bord i förväg. I vår onlinebokning går det att reservera bord för upp till 8 gäster. Sällskap större än 8 personer bokar på telefon 0121 – 42002 eller mail hamnkrogen@stegeborg.se. Drop in i mån av plats! 
Vi erbjuder givetvis även take away!


ÖVERNATTA PÅ STEGEBORGS TRÄDGÅRDSHOTELL
Unna er dig och någon kär en hotellövernattning i påsk. Ni övernattar i ett av våra mysiga och ombonade rum. Dagen efter avnjuter ni en god frukost med utsikt över hotellets vackra äppelträdgård. 

Vi är ett litet och personligt hotell med endast 9 rum. Långt från stress och vardag erbjuder Trädgårdshotellet avskildhet i en lugn och avkopplande miljö. 


BASTU & KALLBAD
Prova årets stora trend – kallbad! Hyr vår bastu på notholmen i 2 timmar för 400 kr. På bryggan framför bastun går utmärkt att bada kallbad. Är det is tar vi givetvis upp en vak till er!


STÄLLPLATS
Påsken är väldigt populär och platserna bokas fort. För att se lediga platser och boka klickar ni här för att komma till vår bokningssida.

Sök & boka
servering 450x450
Boka bord på Hamnkrogen
bilder_tradgardshotell 500x400
Övernatta på Trädgårdshotellet
Bastu 2
Läs mer om vår bastu & bokning

Just nu på Stegeborg

@Stegeborg på Instagram

EnglishGermanSwedish
X