hamnen vinter

Vi har plats för din båt i Stegeborg!

Vi erbjuder vinterförvaring utomhus.
På båtuppläggningen finns el och vatten tillgängligt för vår-och vinterrustning av båten. Mastkran och mastskjul för av och på montering och förvaring av segelbåtens mast.


LYFT AV BÅTAR UPP TILL 12 TON
Vi lyfter de flesta båtar upp till 12 ton med vår truck. Båten lyfts och bärs fram till rätt plats, vilket är beroende på vilket datum man valt för sjösättning.

MOTORSERVICE
Via samarbetspartners kan vi ordna motorservice och reparationer av lokala entreprenörer till vettig kostnad.

UPPTAGNING MED MAST
Kan göras till en kostnad av 450 kr extra.

UTHYRNING AV STÖTTOR
För dig som saknar vagga så går det att hyra Seaquip stöttor av oss. Det behövs fyra stöttor för båtar upp till 30 fot och sex stöttor för större båtar.

Pris är 450 kr/stötta och vinter.

SÄKERHET
Båtuppläggningsplatsen ligger på en naturligt skyddad plats med endast en möjlig infartsväg. Vi stängslar nu hela infartssidan från sjön och upp mot berget. Infartsvägen förses med en automatisk grind, våra kunder kommer in med kod dagtid under vintern. Efter mörkrets inbrott och under vintern så bevakas infarten med värmekameror som är kopplade till larmcentral. Vid misstänkt verksamhet larmas väktare och polis.

PRISER OCH AVGIFTER
Uppläggningsplats 185 kr/kvm
Pris beräknas för båtens längd x bredd.

I priset ingår upptagning och sjösättning. Markhyra. El och vatten för vår och vinterrustning. Mastkran. Mottagning av sopor i samband med nyttjande av båt. Parkeringsplats för bil. Olåst mastförvaringsutrymme.

IMG_0998
hamn

Vad letar du efter?

@Stegeborg på Instagram

EnglishGermanSwedish
X