bilder_tradgardshotell1

Konferera på Stegeborgs Trädgårdshotell

Inspirerande miljö & vällagad mat. Egen kock och ett hotell helt för er själva!

Charmigt och personligt hotell, helt exklusivt för ert sällskap, där maten står i fokus.
Stegeborgs Trädgårdshotell är ett mysigt hotell med 9 dubbelrum. Vi riktar oss mot mindre grupper och ledningsgrupper som disponerar hela hotellet.

Inspirerande miljö
Långt från stress och vardag erbjuder Trädgårdshotellet avskildhet i en lugn, avkopplande men samtidigt inspirerande miljö – förutsättningar som ofta leder till nya ideér och stor kreativitet. Konferera i vårt mysiga konferensrum med öppen brasa och magnifik utsikt över trädgården eller ta konferensen utomhus och spendera soliga dagar ute på vår stora veranda.

Den goda maten står alltid i centrum och våra duktiga kockar komponerar ihop menyer efter säsong och vilka varor som finns tillgängliga.

Flexibla konferenspaket
Vi skapar paket anpassade efter ert önskemål och tar fram konferenspaket som passar er vare sig ni vill stanna i flera nätter eller boka dagspaket för era möten.
Trädgårdshotellet har har 9 rum som alla är personligt och mysigt inredda. Är ni fler än nio deltagare fylls enkelrummen till dubbelrum.

Förena nytta med nöje. Vi kan ordna vinprovning, guidad tur i Stegeborgs slottsruin, vinprovning, äkta krocket, minigolf samt vandringsleder åt alla möjliga håll. ”Goda grannar” ordnar båtturer, ribbåt, höghöjdsbana m.m. Kom med önskemål, så får vi se om det går att ordna.
Ni kan även bada badtunna och bastu som ligger belägen på Notholmen med vacker utsikt över Slätbaken. Max antal personer i tunnan är ca 10.

Bokningsförfrågan
tradgardshotellet@stegeborg.se
0121 – 420 03

Kopia av _MG_9131
Stegeborgs Trädgårdshotell
Kopia av _MG_9133
Corona säker konferens!

När ni bokar konferens på Trädgårdshotellet får ni hela anläggningen för er själva. Vi har inga andra gäster i lokalerna!

Vår personal jobbar som alltid med hygien och under covid-19 är vi extra noga med att desinficera tryckytor och de utrymmen vi städar.
Vi erbjuder även våra gäster möjlighet att sprita händerna på flera platser på hotellet.

Vi har tallriksservering och serverar gärna kaffe & fika till bordet istället för buffé.

DAGKONFERENS

Konferera hos oss och få hela hotellet för er själva! I vår dagkonferens välkomnas ni med ankomstkaffe och smörgås. Efter en stunds arbete får ni avnjuta en trevlig lunch tillagad av någon av våra duktiga kockar.
Den goda maten är alltid i fokus här i Stegeborg och vi anpassar menyn efter säsong. För att hålla energin på topp avrundas eftermiddagen med eftermiddagskaffe och kaka.

Pris 695 kr per person 

Detta ingår i dagkonferens-paketet

 • Ankomstkaffe med smörgås
 • Lunch inkl. loka/lättöl och kaffe
 • Eftermiddagskaffe med kaka
 • Konferenslokal mellan 08:00 – 17:00 med frukt, godis, vatten, block & pennor samt projektor. 

Coronasäkert – ni får hotellet helt för er själva! Minsta debiterade antal är 7 personer.

KONFERENSPAKET MED ÖVERNATTNING

I detta paket låter vi er hålla energin på topp med ankomstkaffe med smörgås på förmiddagen, smakrik lunch och eftermiddagskaffe med kaka. Efter arbetet varvar ni ned med en 3-rätters middag innan ni njuter av en god natts sömn i våra mysigt inredda hotellrum. Dagen efter serveras en god frukost innan det är dags för avfärd.

Pris 1895 kr per person

Detta ingår i konferens-paketet

 • Ankomstkaffe med smörgås
 • Lunch inkl. loka/lättöl och kaffe
 • Eftermiddagskaffe med kaka
 • Trerättersmiddag med kaffe på maten
 • Övernattning och frukost
 • Konferenslokal mellan 08:00 – 17:00 med frukt, godis, vatten, block & pennor samt projektor.   
KONFERENSPAKET DELUX

Konferens med två dagars möte och övernattning. Här kan du i lugn och ro konferera, njuta av god mat och sova ut i våra bekväma hotellrum. Kanske får ni också tid till en aktivitet. Vi kan ordna många aktiviteter så som båttur, äventyr med ribbåt, guidning i Stegeborgs Slottsruin eller uppfriskande bad i havet kombinerat med bastu & badtunna, med mera.

Pris 2590 kr per person

Detta ingår i konferens-paketet

 • Två dagar helpension med; förmiddagsfika med smörgås, lunch inkl loka/lättöl och kaffe och eftermiddagskaffe med kaka
 • Trerättersmiddag med kaffe på maten dag 1
 • Övernattning och frukost
 • Konferenslokal mellan 08:00 – 17:00 med frukt, godis, vatten, block & pennor samt projektor

@Stegeborg på Instagram

EnglishGermanSwedish
X